Samsung Galaxy Note 7 versus iPhone 7 Plus în duelul camerelor realizat de SuperSaf; Câștigător exploziv! (Video)

2.429 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 versus iPhone 7 Plus în duelul camerelor realizat de SuperSaf; Câștigător exploziv! (Video) </b>Anterior, youtuber-ul SuperSAF ne prezenta un duel pe partea de foto-video între Samsung Galaxy S7 și recent lansatul iPhone 7, duel cu un câștigător detașat. Acum însă privim asupra unui alt test de categorie grea în care participanții sunt Galaxy Note 7

După ce am văzut un Samsung Galaxy S7 duelându-se cu un iPhone 7, într-o bătălie a camerelor de flagshipuri de an 2016 câștigată de Samsung, trecem la categoria phablet. Aici se duelează iPhone 7 Plus cu Galaxy Note 7, iar câștigătorul îl aflați mai jos, după testele realizate de faimosul YouTuber SuperSaf. 

iPhone 7 Plus vs. Note 7

iPhone 7 Plus surprinde mai multe detalii la zoom in, mulțumită zoomului optic 2X și are și avantajul lentilei telephoto. Mi s-a părut și că la stabilizare stă mai bine Note 7, iar la captura cu camera telephoto stabilizarea clar lipsește. Note 7 e clar superior la viteza de autofocalizare, moștenind această super realizare de la Galaxy S7 și fiind cu siguranță peste iPhone 7 Plus la acest capitol. 

iPhone 7 Plus vs. Note 7

Note 7 are dynamic range mai bun la selfie-uri, iar tenul arată puțin bizar la modelul Apple. Captura foto la exterior e un duel extrem de strâns, iar la nivelul de zoom crescut, Note 7 prinde mai multe detalii la bătaie cu prima cameră de iPhone 7 Plus, dar a doua cameră permite un zoom crescut fără pierdere de detalii.

iPhone 7 Plus vs. Note 7

În condiții low light, Note 7 stă mai bine, cu mai puțin zgomot la acea fotografie cu roboțelul la interior. Nici camera secundară telephoto de iPhone 7 Plus nu stă mai bine aici, deci tot Note 7 câștigă. La exterior în condiții low light la prima vedere e o bătălie la egal, dar modelul Samsung are claritate mai bună la zoom in.

Testul cu blitzul a adus o imagine cam spălăcită la iPhone 7 Plus, din păcate. Singurul capitol la care modelul Apple câștigă e selfie-ul de la interior și punctul său slab principal e microfonul cu volum scăzut. Câștiga Note 7! Așteptăm acum să testăm și noi device-urile. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×