Nexus 6 și tableta Nexus 9 LTE ar urma să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat în următoarele săptămâni

995 ori
<b>Nexus 6 și tableta Nexus 9 LTE ar urma să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat în următoarele săptămâni </b>În vreme ce modelele Nexus lansate anul trecut deja au primit actualizarea la Android 7.0 Nougat, terminalele ceva mai vechi încă nu se pot bucura de acest release. Totuși, astăzi apar informații cu privire la faptul că pachetul software urmează a sosi și

Chiar dacă Android 7.0 Nougat a început să sosească pe terminalele Nexus cu 3 săptămâni în urmă, sunt și modele care nu au avut încă parte de acest release. Pe listă se află și varianta LTE a tabletei Nexus 9, dar și phabletul Nexus 6. Ei bine, se pare că se apropie debutul lui Nougat și pe acele modele.

Google a confirmat că în următoarele săptămâni va sosi Android 7.0 și pe aceste terminale. Nu avem încă o data clară, dar cred că putem paria pe un debut odată cu lansarea lui Google Pixel și Pixel XL pe 4 octombrie. E bizară întârzierea lui Nougat pe aceste device-uri, dar probabil explicabilă prin faptul că Nexus 9 nu a fost chiar un hit spre exemplu. 

Posesorii pot apela între timp la un Android N Developer Preview înregistrându-se aici. Nougat aduce 250 de funcții noi, printre care și split screen pentru multitasking, Doze on the go, emoji-uri mai variate și funcția Quick Switch ce permite trecerea între două aplicații folosite recent prin dublu tap pe butonul Overview. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×