Allbook Q - primul laptop Allview cu procesor Snapdragon este anunțat oficial! Are LTE și vine cu smartphone cadou la precomandă

3.872 ori
<b>Allbook Q - primul laptop Allview cu procesor Snapdragon este anunțat oficial! Are LTE și vine cu smartphone cadou la precomandă</b>Lansările din lumea tech continuă și acum pe final de săptămână, inclusiv pe plan local aici unde Allview are de prezentat noutăți interesante. După cum ați aflat încă din titlu, această noutate este reprezentate de către Allbook

Lansările din lumea tech continuă și acum pe final de săptămână, inclusiv pe plan local aici unde Allview are de prezentat noutăți interesante. După cum ați aflat încă din titlu, această noutate este reprezentate de către Allbook Q - primul laptop din portofoliul brașovenilor ce aduce un procesor Qualcomm Snapdragon la bord. Are și suport LTE în pachet, dar mai multe detalii descoperim din rândurile de mai jos! 

Allview Allbook Q

Mai întâi ne ocupăm de capitolul design și aflăm că notebook-ul de față a fost creat avându-se în vedere "portabilitatea". Dispune de o carcasă metalică ce îi oferă rezistență și durabilitate, iar din punct de vedere al dimensiunilor, acesta cântărește doar 1.27 kg și are o grosime de 15.1 mm atunci când clapeta este închisă.

Allview Allbook Q

Primim un ecran Full HD IPS cu diagonală de 13.3 inch, unghi de vizualizare de 178 grade și suport pentru 100% din spectrul de culoare RGB. După cum vedeți și în imagini, avem parte de un panou frontal cu muchii înguste pe 3 laturi, fapt ce contribuie la atingerea unui raport corp-ecran de 81.2%.

Allview Allbook Q

Allview Allbook Q face parte din categoria de laptop-uri Always On, Always Connected - astfel că este întotdeauna gata de lucru. Chiar și în modul Sleep, laptop-ul ține conectate toate interfețele la internet permanent pentru a verifica mail-urile și notificările. În plus, prin simpla ridicare a clapetei, notebook-ul iese din modul stand-by instantaneu.

Allview Allbook Q

Continuând cu dotările, aflați că acesta ne aduce un procesor octa-core Snapdragon 835, soluția grafică Adreno 540 și 64 GB de stocare. Are slot microSD, difuzoare stereo de 4W, suport 4G LTE și slot NanoSIM, respectiv conectivitate Wi-Fi dual-band, port USB-C și jack audio 3.5 mm.

Rulează Windows 10 Home din fabrică iar bateria are o capacitate de 5000 mAh. În această perioadă de precomandă, Allview vă oferă cadou un smartphone Soul X5 Pro la achiziție. Prețul laptop-ului este de 2.499 lei, iar livrările încep din data de 14 noiembrie! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×