Nokia 800 Tough, telefonul robust cu 4G și certificare militară este acum disponibil în România

1.304 ori
<b>Nokia 800 Tough, telefonul robust cu 4G și certificare militară este acum disponibil în România</b>Prima săptămână a lunii noiembrie iată că ne aduce și lansarea lui Nokia 800 Tough pe plan local, primul telefon robust din portofoliul finlandezilor de la HMD Global. Acest device este un feature-phone, unul care totuși reușește

Prima săptămână a lunii noiembrie iată că ne aduce și lansarea lui Nokia 800 Tough pe plan local, primul telefon robust din portofoliul finlandezilor de la HMD Global. Acest device este un feature-phone, unul care totuși reușește să ne ofere la pachet și mult necesarul suport pentru conectivitate 4G LTE, fiind astfel util și pentru task-uri ce țin de accesarea internetului, dar și de navigarea folosind GPS-ul.

Nokia 800 Tough

Fiind un feature-phone asta înseamn că ne mulțumim aici cu un ecran clasic fără suport pentru interacțiune tactilă și cu o tastatură fizică alfanumerică. Departamentul în care Nokia 800 Tough reușește totuși să facă o impresie plăcută este cel al rezistenței, oferind în primul rând certificare IP68 pentru rezistența la apa cu adâncime de până la 1.5 metri pentru aproximativ 30 minute.

Nokia 800 Tough

Bifează și certificarea militară MIL-STD-810G ceea ce asigură rezistența la șocuri, căzături, temperaturi extreme, praf și nisipi. Pe lista sa de dotări avem un ecran de 2.4 inch, procesor Snapdragon 205, 4 GB de stocare flash și cameră de 2 mpx în spate cu bliț puternic ce are rol de lanternă. Bateria este o unitate de 2100 mAh ce promite o autonomie de câteva zile bune.

Nokia 800 Tough este disponibil deja la eMAG pentru un preț de 599 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×