Kospet Optimus Pro, ceasul cu dotări de smartphone și 4G primește o reducere atractivă pe TomTop

766 ori
<b>Kospet Optimus Pro, ceasul cu dotări de smartphone și 4G primește o reducere atractivă pe TomTop</b>Deși smartwatch-urile din momentul de față sunt tare atractive ca design și dotări, există în continuare utilizatori care și-ar dori ceva mai mult de la dispozitivul pe care îl poartă zi de zi la încheietura mâinii. În ajutorul acestei

Deși smartwatch-urile din momentul de față sunt tare atractive ca design și dotări, există în continuare utilizatori care și-ar dori ceva mai mult de la dispozitivul pe care îl poartă zi de zi la încheietura mâinii. În ajutorul acestei categorii de public vin producătorii chinezi care au în portofoliu ceasuri inteligente cu adevărat interesante, un exemplu fiind modelul Kospet Optimus Pro pe care TomTop.com îl vinde la un preț tare bun în aceste zile! 

Kospet Optimus Pro

În primul și în primul rând trebuie să știți că ceasul oferă suport 4G LTE și slot nano-SIM, ceva ce nici pe smartwatch-urile de top ale producătorilor consacrați nu vedem. Acesta adoptă un ecran circular de 1.39 inch cu rezoluție de 454 x 454 pixeli și totodată tehnologie AMOLED.

Kospet Optimus Pro

Are chiar și cameră foto la pachet, o unitate de 5 megapixeli care prin interpolare poate realiza fotografii la 8 mpx. Rulează sistemul de operare Android 7.1.1 într-o variantă optimizată și ni se oferă compatibilitate pentru telefoane cu minim Android 5.1 sau iOS 9.0. La interior găsim o uriașă baterie de 800 mAh care din spusele producătorului oferă până la o săptămână autonomie în standby.

Kospet Optimus Pro

Kospet Optimus Pro dispune și de certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, de senzor de puls și de pedometru pentru măsurarea activității sportive. Bifăm și prezența suportului Bluetooth, Wi-Fi dar și a GPS-ului, iar ceasul poate fi utilizat pentru apelarea contactelor sau expedierea de mesaje. 

Kospet Optimus Pro

Prețul afișat de către TomTop pentru acest ceas este de doar 127.53 euro și din informațiile dezvăluite, acesta ar beneficia de transport Duty Free, scutit de taxe. Retailerul are și alte promoții actuale precum imprimanta 3D Anet A8 la 139.37 euro cu livrare din depozit european, sau trotineta electrică Xiaomi Scooter Pro la 437.27 euro cu livrare tot din depozit european. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×