Apple ar fi confirmat că lucrează la propriile filme şi seriale, după modelul Netflix

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.006 ori
<b>Apple ar fi confirmat că lucrează la propriile filme şi seriale, după modelul Netflix</b>Urmând exemplul celor de la Netflix, se pare că Apple are în plan lansarea unei secțiuni video al cărui scop este producerea de filme și seriale proprii. Informația este chiar interesantă și dorința Apple de a intra pe această piață ne trezește

Apple ar fi confirmat pe finalul acestei săptămâni faptul că lucrează la propriile conţinuturi video după model Netflix. Compania deja lucrase la un serial despre dezvoltarea de aplicaţii şi avea şi clipuri - karaoke, dar aici se limitau producţiile sale. Ei bine, acum firma din Cupertino i-a angajat pe Jamie Erlicht şi Zack Van Amburg pentru a îi conduce secţiunea video.

Aceştia doi au fost preşedinţi Sony Pictures Television din 2005, deci se pricep la content video. Sub conducerea lor, numărul de seriale şi producţii Sony Pictures pentru TV s-a triplat, iar cele două nume au fost asociate şi cu seriale populare pe Amazon, Hulu sau Netflix. Erlicht a declarat că vrea să aducă programe de calitate pe platforma Apple, deşi nu e clar încă şi ce fel de producţii vom vedea de la creatorul lui iPhone şi iPad.

Ca să vă faceţi o idee despre ce vorbim, aceşti doi oficiali s-au ocupat de seriale ca "Better Call Saul", "Breaking Bad", "The Crown", "Preacher", "Rescue Me", "Justified" şi multe altele, care au câştigat un total de 36 de premii Emmy şi multe alte distincţii. Practic Apple vrea să concureze cu Netflix şi producţiile sale, dar şi cu Amazon sau Hulu.

Sunt în continuare mulţi super eroi şi multe jocuri video sau cărţi care ar putea inspira seriale şi care nu au devenit încă producţii video. Spre exemplu, eu aştept de ani buni un serial Halo şi nici urmă de aşa ceva. Ar prinde şi ceva istoric cu Roma sau Grecia Antică, eventual un serial God of War.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×