Un prototip Essential Phone este surprins în transportul în comun în State (Video)

3.095 ori
<b>Un prototip Essential Phone este surprins în transportul în comun în State (Video)</b>În afara unui mic preview pentru Essential Phone realizat de către creatorul Andy Rubin, acest telefon nu și-a mai făcut apariția în alte materiale similare. Astăzi descoperim o înregistrare video de 10 secunde în care un prototip Essential Phone este

Essential Phone este primul smartphone al companiei Essential, startupul lui Andy Rubin. A debutat luna trecută şi aduce un design interesant, dotări high end şi promisiunea a "ceva diferit" pe aglomerata piaţă internaţională. Cum mai avem ceva de aşteptat până să vedem terminalul în magazine, ne surprinde să vedem un prototip în mâna cuiva aflat în metroul din State.

Ceea ce vedeţi mai jos este un clip video surprins la metrou şi ajuns pe Snapchat. Are doar 10 secunde, dar devine clar rapid că avem de-a face cu un Essential Phone, care se remarcă prin acea cameră frontală flancată de două porţiuni ale ecranului care afişează bara de semnal, bateria şi notificările. Nu am văzut până acum un hands on detaliat al presei cu terminalul sau vreun review, deci acesta e cel mai apropiat lucru de un preview. A existat ce e drept un hands on aici al lui Andy Rubin, dar oarecum secretos.

Essential Phone va fi vândut în exclusivitate prin operatorul Sprint în State, fiind disponibil la liber şi prin site-ul companiei. Livrările vor începe pe parcursul acestei veri. Preţul este de 699 dolari şi terminalul se remarcă prin ecranul cu muchii înguste, sosind şi cu procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM şi o cameră duală în spate. Aparent versiunea de Android care se va afla la bord ar fi optimizată pentru a opera în tandem cu soluţii smart home şi Internet of things fără probleme.

Nu uitaţi şi de accesoriile care se pot ataşa în spatele acestui telefon, precum o cameră cu captură la 360 de grade.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×