Noi mostre foto ale lui OnePlus 5 sunt publicate de CEO-ul Pete Lau, dezvăluie un dynamic range bun la apus

2.208 ori
<b>Noi mostre foto ale lui OnePlus 5 sunt publicate de CEO-ul Pete Lau, dezvăluie un dynamic range bun la apus</b>Folosind contul personal de Weibo, CEO-ul OnePlus, Carl Pei, a postat noi fotografii realizate cu flagship-ul OnePlus 5 - telefon ce se va lansa oficial marți pe data de 20 iuni. Aceste imagini pe care le vedem astăzi scot la iveală un dynamic range

A început oficial numărătoarea inversă până la debutul lui OnePlus 5, cu 3 zile rămase până la marea prezentare. Continuă teaserele oficiale, tot cu accent pe latura foto. De această dată CEO-ul Pete Lau a publicat o serie de fotografii realizate cu camera flagship-ului, dezvăluind un dynamic range bun.

Mostra foto OnePlus 5

Recent am văzut şi o fotografie alb negru artistică realizată cu senzorul monocrom al camerei duale din spatele terminalului. Cât despre noile capturi, ele indică o rezoluţie de 16 megapixeli, deci ştim că măcar unul dintre senzorii din spatele smartphone-ului va avea această rezoluţie. Cât despre calitatea capturilor, în general fotografierea la apus pune probleme telefoanelor, asta dacă nu sunt flagship-uri cu camere excelente.

Mostra foto OnePlus 5

Aici remarcăm o reprezentare bună a detaliilor, o calibrare bună a culorilor şi fără ambiguităţi legate de zonele prea luminate de crâmpeiul de soare rămas, versus cele aflate deja în întuneric. Una din fotografii pare puţin cam gălbuie, dar unii preferă culorile mai pline de viaţă, mai însufleţite şi nu o procesare matematică care duce totul spre standardul sRGB.

Mostra foto OnePlus 5

Trebuie spus că OnePlus a folosit software dezvoltat în colaborare cu DxO Labs pentru camera de pe OnePlus 5. Încă nu ne e clar dacă această cameră va include un senzor color şi unul monocrom, unul normal şi unul cu lentil[ wide angle sau unul normal plus unul telephoto. Aflăm mai multe marţi, pe 20 iunie.

Mostra foto OnePlus 5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×