Conferința LG din cadrul CES 2020 va fi transmisă live astăzi de la ora 18:00 (ora României); Iată cum o poți urmări

854 ori
<b>Conferința LG din cadrul CES 2020 va fi transmisă live astăzi de la ora 18:00 (ora României); Iată cum o poți urmări</b>Deși accesul publicului în cadrul târgului de tehnologie CES 2020 din Las Vegas va fi acordat abia de mâine 7 ianuarie, lansările au început deja și la fel și conferințele de presă. Sud-coreenii de la LG Electronics plănuiesc

Deși accesul publicului în cadrul târgului de tehnologie CES 2020 din Las Vegas va fi acordat abia de mâine 7 ianuarie, lansările au început deja și la fel și conferințele de presă. Sud-coreenii de la LG Electronics plănuiesc dezvăluirea principalelor noutăți chiar în această seară de la ora 18:00 (ora României) atunci când un eveniment special are loc.

Acesta va fi transmis live pe YouTube și aveți posibilitatea de a urmări conferința chiar din cadrul acestui articol prin intermediul streamului de mai jos. Deși acest show este axat mai mult pe partea de electrocasnice și televizoare, nu ar fi exclus să vedem prezentate la fața locului și câteva smartphone-uri de nivel mid-range.

În zona de electrocasnice mă aștept la frigidere smart, mașini de spălat cu programe rapide și control intuitiv de pe smartphone, dar și la multe produse cu integrare Google Assistant. LG va aduce și televizoare 8K la CES 2020, iar ținând cont de anii trecuți, sunt șanse să vedem și câțiva roboței.

Ne lămurim care sunt noutățile LG în această seară la ora 18!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×