Evenimentul Microsoft Surface de azi va fi transmis live de la ora 17:00 (ora României); Iată cum îl poți urmări

762 ori
<b>Evenimentul Microsoft Surface de azi va fi transmis live de la ora 17:00 (ora României); Iată cum îl poți urmări</b>În ultimele 24 ore au sosit multe leak-uri asociate produselor pe care Microsoft le va dezvălui astăzi în cadrul evenimentului Surface din New York. Show-ul este programat să înceapă la ora 17:00 (ora României) și sunt mari

În ultimele 24 ore au sosit multe leak-uri asociate produselor pe care Microsoft le va dezvălui astăzi în cadrul evenimentului Surface din New York. Show-ul este programat să înceapă la ora 17:00 (ora României) și se pare că de această dată vom avea parte de un live stream pe site-ul MS sau pe pagina de Twitter, cu toate că anul trecut compania opta să nu transmită în direct evenimentul Surface.

La fața locului așteptăm o nouă tabletă 2 în 1 numită Microsoft Surface Pro 7, cu upgrade-uri mai ales la interior acolo unde se vor afla procesoare Intel Core 10th Gen, multă memorie RAM și spațiu de stocare. Va fi prezentată și o variantă mai accesibilă cu procesor Snapdragon care aparent va purta denumirea Microsoft Surface Campus.

De asemenea, Microsoft va dezvălui și un notebook numit Surface Laptop 3. Nu în ultimul rând, potrivit zvonurilor din ultimele zile sunt destul de mari șansele ca în această seară să vedem și un device pliabil sau cu ecran dual ce va rula Windows 10X - o versiune special creată pentru acest format de dispozitive. Aflăm mai multe la ora 17:00 și vom reveni cu informații detaliate despre toate produsele lansate de MS! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×