Digi Mobil va crește volumul de date mobile pentru abonamentele Optim și Avantaj

2.800 ori
<b>Digi Mobil va crește volumul de date mobile pentru abonamentele Optim și Avantaj</b>Operatorul Digi Mobil anunță astăzi faptul că începând cu data de 1 iunie, traficul de date 3G inclus în abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5, Optim Nelimitat, Avantaj 2, respectiv Avantaj 3, va crește fără costuri extra. Cel mai de succes plan tarifar

Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Digi Mobil anunță astăzi faptul că începând cu data de 1 iunie vor fi realizate câteva modificări asupra beneficiilor incluse în abonamente. Mai precis, operatorul va crește volumul de trafic de date mobile în rețeaua 3G, inclus în următoarele abonamente: Optim 2, Optim 3, Optim 5, Optim Nelimitat, dar și Avantaj 2, respectiv Avantaj 3.

Creșterea de față nu va implica costuri suplimentare pentru nici o categorie de clienți (noi, existenți / persoane fizice sau juridice). Cel mai atractiv și de succes abonament din oferta Digi Mobil - Optim Nelimitat - va avea cea mai mare creștere a volumului de trafic la viteză maximă de la 5 GB/lună la 10 GB pe lună.

De asemenea, în cazul abonaților Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 și Avantaj 3, traficul de date se va mări cu până la 2 GB, ajungându-se în acest fel la un pachet de până la 5 GB lunar. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×