Reapar zvonurile legate de Surface Phone: va sosi cu procesor Snapdragon 830, 8 GB RAM şi va avea 3 versiuni diferite

2.608 ori
<b>Reapar zvonurile legate de Surface Phone: va sosi cu procesor Snapdragon 830, 8 GB RAM şi va avea 3 versiuni diferite</b>După o lungă perioadă de timp iată că astăzi apar în presă noi zvonuri despre Microsoft Surface Phone, telefonul așteptat de fanii sistemului de operare Windows 10 Mobile. Aparent, acest dispozitiv ar urma să sosească la pachet cu un procesor Qualcomm

După o perioadă de acalmie cu privire la Surface Phone, pe fondul veştilor negative legate de Microsoft Mobile, azi revine în prim plan posibilul lor flagship viitor. Astfel, aflăm de pe Weibo că terminalul e în continuare în pregătire, cu dotările pe care le ştiam deja.

El ar urma să vină în primul trimestru din 2017, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 830 la bord, lucru speculat încă de când Microsoft a adăugat acest chipset pe lista de procesoare suportate de Windows 10 Mobile. Se pare şi că vor exista 3 versiuni ale handsetului, una pentru consumatorul de rând, una pentru pasionatul de smartphone şi a treia pentru utilizatorii business.

Primul model ar avea 3 GB RAM şi 32 GB stocare, al doilea 6 GB RAM şi 128 GB stocare, iar al treilea 8 GB RAM şi 500 GB stocare, ceea ce sună uriaş pentru un telefon mobil. Preţul smartphone-ului ar urma să fie peste 900 de dolari, cel mai probabil pentru varianta 2 sau 3. Încă nu înţelegem totuşi de ce ar cumpăra cineva un Surface Phone faţă de un device cu dotări similare şi cu Android la bord de exemplu.

Doar pentru design? Pentru extra securitate şi lucru în ecosistemul Microsoft?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×