Disney+ lansat oficial serviciu de streaming, disponibil pe iOS, Android, Chromecast; Include filmele Star Wars, Disney, Marvel

3.086 ori
<b>Disney+ lansat oficial serviciu de streaming, disponibil pe iOS, Android, Chromecast; Include filmele Star Wars, Disney, Marvel</b>Ziua de 12 noiembrie ne-a adus încă un mare serviciu pe piaţa de streaming, Disney+. Costă 6.99 dolari pe lună şi include toate titlurile Star Wars, dar şi filme Pixar, producţii Marvel şi multe altele. Aşa cum era de aşteptat, are şi aplicaţie dedicată..

Ziua de 12 noiembrie ne-a adus încă un mare serviciu pe piaţa de streaming, Disney+. Costă 6.99 dolari pe lună şi include toate titlurile Star Wars, dar şi filme Pixar, producţii Marvel şi multe altele. Aşa cum era de aşteptat, are şi aplicaţie dedicată de iOS şi Android şi merge şi via Chromecast. Avem detalii mai jos.

În primul rând, Disney+ merge doar în SUA, Canada şi Olanda. Valul 2 de lansări e în primăvară şi vizează țări din Europa, din păcate nu şi noi. Cred că la noi ajunge la vară (puteţi totuşi încerca giumbuşlucuri cu VPN). Disney+ se poate descărca din Play Store ca aplicaţie, dar şi pe televizoarele cu Tizen OS de la Samsung şi cu webOS de la LG. Apare si pe Android TV. Există şi suport pentru Chromecast, aşa că poţi face cast direct de pe telefonul tău cu Android sau iOS.

Disney+

Ca la Netflix, la Disney+ ai voie cu 4 oameni care fac streaming simultan. Încă nu e clar dacă vor fi vânaţi cei care îşi partajează parolele. Disney+ se poate descărca şi pe iOS şi iPad OS şi ajunge şi pe PS4 şi Xbox One. Poate cel mai atractiv titlu din oferta sa este "The Mandalorian", serial nou în universul Star Wars şi care va avea câte un episod nou publicat în fiecare zi de vineri.

Include o tonă de animaţii Walt Disney şi Pixar, filme Marvel, producţii Naţional Geographic, FOX, Touchstone Pictures. La debut ar trebui să pună la bătaie 500 de filme şi 7000 de episoade de seriale. 16 din 23 de mari filme Marvel Cinematic Universe sunt disponibile, iar marile producţii, inclusiv Star Wars sunt disponibile în 4K, Dolby Vision şi HDR10. Vă aştept în comentarii să ne spuneţi dacă sunt ceva şanse pentru VPN sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×