OnePlus Pay a fost anunţat oficial, este (încă) un serviciu de plăți cu mobilul

1.196 ori
<b>OnePlus Pay a fost anunţat oficial, este (încă) un serviciu de plăți cu mobilul</b>OnePlus a anunţat mai mult decât televizoare şi telefoane în ultimele 24 de ore. Compania chineză a anunţat şi propriul serviciu de plăţi, cunoscut ca OnePlus Pay. Este o alternativă la Google Pay, Apple Pay şi Samsung Pay.

OnePlus a anunţat mai mult decât televizoare şi telefoane în ultimele 24 de ore. Compania chineză a anunţat şi propriul serviciu de plăţi, cunoscut ca OnePlus Pay. Este o alternativă la Google Pay, Apple Pay şi Samsung Pay.

Din păcate oficialii companiei au menţionat doar fugar serviciul, fără a oferi prea multe detalii. Putem afirmă totuşi că va fi o aplicaţie de tip portofel digital. Ea îţi va permite să sincronizezi cardurile şi conturile şi să faci plăti via NFC. OnePlus Pay sosi pe piaţa în anul 2020 și sunt tare curios dacă OnePlus va fi capabilă să strângă la fel de mulți parteneri ca Samsung, Google sau Apple.

Încă nu ştim ce bănci şi servicii vor fi compatibile cu portofelul digital OP, sau ce magazine vor accepta plați cu aplicaţia. Google Pay şi Apple Pay au o listă uriaşă de bănci suportate, ceea ce înseamnă că au fost uşor de adoptat de toată lumea. Nu m-ar mira să vedem o lansare odată cu telefonul OnePlus 8 în jurul lunii mai, dacă e să speculez. Posibil să avem şi o secţiune de portofel de criptomonede în aplicaţie, convertor valutar şi evident şi securizare sporită pe bază de amprentă şi scanare facială.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×