Huawei îşi recompensează angajaţii cu 259 de milioane de euro

2.697 ori
<b>Huawei îşi recompensează angajaţii cu 259 de milioane de euro</b>Multă lume a fost surprinsă să îi găsească pe cei de la Huawei pe plus după primele 3 trimestre din acest an, atunci când şi-au anunţat rezultatele financiare. Asta pentru că Huawei a crescut  în China, compensând scăderea globală din cauza interdicţiei..

Multă lume a fost surprinsă să îi găsească pe cei de la Huawei pe plus după primele 3 trimestre din acest an, atunci când şi-au anunţat rezultatele financiare. Asta pentru că Huawei a crescut  în China, compensând scăderea globală din cauza interdicţiei din SUA. Pentru munca angajaţilor în aceste "vremuri grele", Huawei a început să dea şi bonusuri. Şi ele sunt destul de generoase.

Aflăm că Huawei le va oferi angajaţilor un total de 259 de milioane de euro ca bonus pentru că firma merge bine şi după "furtuna" din 2019. Pe lângă acest bonus anunţat public, fiecare angajat va primi un salariu dublu ca apreciere pentru eforturile sale. Din ce am înţeles e vorba în special despre angajaţii care au fost vitali în implementarea planurilor de avarie şi readucerea funcţionarii companiei pe linia de plutire.

Cei din zona de cercetare şi dezvoltare sunt vizaţi, în special cei din ramura HiSilicon, care au găsit alternative la tehnologia americană. Mai sunt şi cei din zona software şi a sistemului de operare. Şi inginerii din spatele lui Harmony OS şi EMUI 10 vor fi recompensaţi. Totuşi cei care primesc bonusul sunt rugaţi să ţină asta secret la nivel personal. Huawei a refuzat să comenteze public asupra acestor recompense. Sincer nu m-ar mira să fie vorba și de puțină propagandă aici.

Compania are 190.000 de angajaţi la nivel global şi din ce ştiu, are câteva mii şi în România. Duminică s-au împlinit 180 de zile de la punerea în vigoare a listei negre din SUA, iar situaţia Huawei rămâne tot incertă. În cele 9 luni din 2019 trecute până pe 30 septembrie compania a obţinut venituri de 86.8 miliarde de dolari şi are asigurate 60 de contracte comerciale 5G.

Între timp, în România, Huawei a lansat Huawei Nova 5T, FreeBuds 3 și Huawei Watch GT 2 în cadrul unui eveniment destul de degajat..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×