eMAG anunţă când are loc Black Friday 2019; Prezintă un nou logo şi returnări mai uşoare de produse cu EasyBox

2.627 ori
<b>eMAG anunţă când are loc Black Friday 2019; Prezintă un nou logo şi returnări mai uşoare de produse cu EasyBox</b>eMAG a organizat astăzi un eveniment în care şi-a anunţat nouă identitate vizuală, dar şi planurile pentru aceasta toamnă. La loc de frunte a stat dată la care începe Black Friday şi anume 15 noiembrie. Am văzut şi noul logo al companiei, dar am aflat ..

eMAG a organizat astăzi un eveniment în care şi-a anunţat nouă identitate vizuală, dar şi planurile pentru aceasta toamnă. La loc de frunte a stat dată la care începe Black Friday şi anume 15 noiembrie. Am văzut şi noul logo al companiei, dar am aflat şi planuri importante legate de retururi de produse.

Vestea zilei e că Black Friday 2019 începe la eMAG pe 15 noiembrie. Vinerea Neagră a cumpărăturilor vă include reduceri la laptopuri, telefoane, televizoare, accesorii pentru casă şi grădină, mobilă, jucării şi anvelope. Pe lângă reducerile pentru produse eMAG se aplică şi reduceri la partenerii din MarketPlace. În 2018 de Black Friday au fost la oferta peste 3 milioane de produse, alături de oferte speciale de la 6100 de parteneri din Marketplace.

Au fost şi produse inedite, ca bilete de avion, bilete la concerte şi festivaluri sau metale preţioase chiar, ba chiar şi automobile. De Black Friday 2018 eMAG.ro a avut 9.5 milioane de vizite şi 21.170 de comenzi doar în primele 5 secunde. Îmi amintesc că a făcut senzaţie Galaxy S8 la 1499 de lei parcă şi tradiţionalul Xbox de 900 de lei.

Noul logo eMGA (rebranding)

Tot la evenimentul de azi am văzut şi un nou logo eMAG, în degrade uşor şi cu colorit care trece de la roşu la albastru cu fiecare literă. Au schimbat şi fonturile cu unele mai rotunjite parcă.

În plus am aflat că lockerele EasyBox vor putea fi folosite şi pentru a returna produse, nu doar pentru a le ridica personal. Returul via EasyBox începe din februarie 2020. Ideea este că 1000 de astfel de "cutiuţe metalice" vor putea aş vă primească produsele, în loc să le trimiteţi prin curier sau să le returnaţi personal.

Sistemul de lockere a fost popular în Bucureşti, 16% din comenzile din Capitala fiind livrate în acest mod. Mulţi şi-au primit iPhone 11 Pro-ul în cutiuţa la 12 noaptea pe 27 septembrie.

Pentru Black Friday 2019 eu aştept un sistem de gaming cu RTX 2060 la preţ bun, eventual un iPhone XS la o sumă corectă. Voi? 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×