Reduceri și Campanii Online #348: Azi PC Garage, Altex, eMAG, Libris [...]

438 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #348: Azi PC Garage, Altex, eMAG, Libris [...]</b>Mijlocul săptămânii ne aduce noi promoții din partea retailerilor, inclusiv oferte atractive pentru cei pasionați de jocuri. Altex.ro are o asemenea campanie de entertainment în cadrul căreia vine cu reduceri mari la jocuri

Mijlocul săptămânii ne aduce noi promoții din partea retailerilor, inclusiv oferte atractive pentru cei pasionați de jocuri. Altex.ro are o asemenea campanie de entertainment în cadrul căreia vine cu reduceri mari la jocuri, console, dar și PC-uri sau laptop-uri dedicate pentru gaming. Descoperiți oferta în lista de mai jos, iar la final și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Dacă plănuiți un weekend cu prietenii nu ar strica să aveți și o consolă pe care să vă arătați skill-urile în cel mai nou simulator de fotbal și anume FIFA 20. Altex.ro vine cu o ofertă specială pentru pachetul compus din PS4 Slim 1 TB, două controllere DualShock 4, jocul FIFA 20, PS Plus 14 zile, dar și un voucher FIFA Ultimate Team. Prețul este de doar 1.599 lei!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×