eMAG inaugurează un showroom nou în Promenada Mall Sibiu pe 14 noiembrie

726 ori
<b>eMAG inaugurează un showroom nou în Promenada Mall Sibiu pe 14 noiembrie</b>Cu doar câteva zile înainte de marele Black Friday de la eMAG, retailerul anunţă inaugurarea unui nou showroom, integrat în Promenada Mall Sibiu. Debutul său are loc pe 14 noiembrie, cu o zi înainte de Black Friday

Cu doar câteva zile înainte de marele Black Friday de la eMAG, retailerul anunţă inaugurarea unui nou showroom, integrat în Promenada Mall Sibiu. Debutul său are loc pe 14 noiembrie, cu o zi înainte de Black Friday. Avem detalii despre noua locaţie mai jos.

Showroom-ul respectiv are o suprafaţă de 500 de metri pătraţi şi ca la orice inaugurare, se lasă şi cu reduceri speciale de Black Friday şi în showroom. Promenada Mall se află în centrul istoric al oraşului Sibiu, iar în noul showroom vor fi expuse 1000 de produse, cu o zonă specială "15 top products", dedicată celor mai noi produse ale momentului. Există şi o echipă de consultanţi, gata oricând să îi ajute pe cei care vor un telefon, televizor, aspirator robot nou.

În ziua de Black Friday, 15 noiembrie clienţii vor beneficia de o serie de oferte speciale în noul showroom eMAG. Există şi soluţii de creditare, ca eCREDIT, cu rate fixe, pe loc, fără adeverinţă. .Vă reamintim că există şi posibilitatea de returnare a produselor în 30 de zile, dacă sunteţi nemulţumiţi de ele. Showroom-ul e util şi dacă vrei să ridici chiar tu produsele şi să nu mai aştepţi curierul sau să le returnezi tot fără curier.

Această nouă locaţie se aliniază noii identităţi vizuale eMAG, lansată la început de octombrie şi implicând şi un nou logo, plus ideea de libertate. eMAG este în acest moment prezent cu 15 showroom-uri în marile orașe: București, Timișoara, Constanța, Iași, Ploiești, Craiova, Galați, Pitești, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Oradea.

Între timp ne pregătim wishlist-urile şi degetul cel rapid de click pentru Black Friday şi vânăm şi o potenţială listă cu produse scăpate mai devreme, pentru a ne redimensiona bugetul pe luna asta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×