OnePlus 7T Pro se afișează în randări noi înaintea lansării de pe 10 octombrie; Apar și imagini cu husele sale

1.870 ori
<b>OnePlus 7T Pro se afișează în randări noi înaintea lansării de pe 10 octombrie; Apar și imagini cu husele sale</b>Deși inițial așteptam ca lansarea lui OnePlus 7T Pro să aibă loc pe 26 septembrie în India, avem să aflăm că la fața locului sosește doar modelul de bază adică OnePlus 7T. Varianta Pro nu este anulată și nici amânată

Deși inițial așteptam ca lansarea lui OnePlus 7T Pro să aibă loc pe 26 septembrie în India, avem să aflăm că la fața locului sosește doar modelul de bază adică OnePlus 7T. Varianta Pro nu este anulată și nici amânată, ci pregătită pentru o dezvăluire în această săptămână pe data de 10 octombrie atunci când compania chineză va susține un eveniment special de presă în Londra.

OnePlus 7T Pro

În așteptarea acestei prezentări descoperim astăzi noi randări detaliate ale lui OnePlus 7T Pro, pe o nuanță gradient ce trece de la un albastru deschis la un albastru întunecat în zona superioară. Păstrează același ecran 90Hz de 6.67 inch, camera selfie pop-up, cât și difuzoarele stereo. Ca noutăți aduce procesorul Snapdragon 855+ și o baterie puțin mai mare, cu alimentare mai rapidă de această dată.

OnePlus 7T Pro

Spatele va rămâne în mare la fel, cu o mică excepție. Telemetrul laser pentru focalizare nu mai este integrat în pilula modul foto ca pe OnePlus 7 Pro, ci plasată în lateral. Posibil ca acest setup foto să sufere un upgrade la nivel de senzori, cu toate că zvonurile nu prea au oferit indicii despre o asemenea schimbare.

Vedeți mai sus și câteva dintre husele oficiale ce vor fi puse în vânzare pentru OnePlus 7T Pro și ne amintim de zvonul ce sugera că am putea vedea lansată și o variantă McLaren a acestui flagship. Așteptăm ziua de 10 octombrie pentru a ne convinge! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×