Motorola Moto E6 Play este un nou telefon de buget, cu cameră singulară, format alungit; Vine pe 24 octombrie

1.120 ori
<b>Motorola Moto E6 Play este un nou telefon de buget, cu cameră singulară, format alungit; Vine pe 24 octombrie</b>După scăpări ale modelelor Motorola Moto G8 şi Moto G8 Plus, acum apare un leak, de această dată pentru un telefon Moto de buget. E vorba despre Moto E6 Play, pe care îl vedeţi în imaginile de mai jos şi care ar putea costa

După scăpări ale modelelor Motorola Moto G8 şi Moto G8 Plus, acum apare un leak, de această dată pentru un telefon Moto de buget. E vorba despre Moto E6 Play, pe care îl vedeţi în imaginile de mai jos şi care ar putea costa sub 100 de euro.

Motorola Moto E6 Play

Se pare că Motorola are un eveniment programat pentru săptămâna viitoare, desfăşurat în America Latină. Probabil în Brazilia, unde a fost lansată şi seria Moto G7 la început de an. Acum ni se pregătesc modelele Moto G8, Moto G8 Plus aparent, dar şi acest Moto E6 Play. Dacă mă întrebaţi pe mine e cam devreme să vorbim de Moto G8, având în vedere că Moto G7 a debutat în martie, iar Moto G6 în mai anul trecut.

Motorola Moto E6 Play

Revenind la Moto E6 Play, terminalul are un design generic, dreptunghiular, cu format alungit. Are aspect 18:9 şi muchii groase ale ecranului, iar corpul este fabricat din plastic glossy. Vine pe albastru şi negru, iar în spate are o cameră singulară şi cititorul de amprente. Nu cunoaştem toate dotările, dar ştim că avem port microUSB la bord şi jack audio. Unele surse vorbesc despre un dotări similare cu Moto E6 Plus sau inferioare.

Motorola Moto E6 Play

Acel model are CPU MediaTek Helio P22, 2 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. Vine şi cu baterie de 3000 mAh şi camera principală de 13 MP + 2 MP. Probabil aici avem doar cameră de 13 MP. Evenimentul Moto are loc pe 24 octombrie, iar telefoanele vin cu Android Pie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×