Google "Coral" apare într-o listare GeekBench cu procesor Snapdragon 855; Posibil să fie un Chromebook

801 ori
<b>Google "Coral" apare într-o listare GeekBench cu procesor Snapdragon 855; Posibil să fie un Chromebook</b>În baza de date GeekBench descoperim astăzi un prim dispozitiv marca Google ce adoptă procesorul high-end Qualcomm Snapdragon 855, același care se va afla la bordul a numeroase terminale flagship pregătite pentru lansare

În baza de date GeekBench descoperim astăzi un prim dispozitiv marca Google ce adoptă procesorul high-end Qualcomm Snapdragon 855, același care se va afla la bordul a numeroase terminale flagship pregătite pentru lansare în acest an. Listarea de față ne dezvăluie că este vorba despre un device cu numele de cod Google "Coral" și potrivit unor ochi vigilenți, aceasta nu este prima oară când numele de cod Coral apare în GeekBench.

Google Coral

Și-a făcut apariția de cel puțin 150 ori în baza de date GeekBench cu diferire procesoare la pachet și se crede că este vorba despre un Chromebook de nouă generație în situația dată și nu de vreun Google Pixel 4 precum am fi crezut la prima vedere. Din benchmark mai aflăm că dispozitivul rulează sistemul de operare Android 10 Q și că la bord se află doar 6 GB de RAM.

Ca performanțe avem 3296 puncte la testul single-core, respectiv 9235 puncte la testul multi-core - cifre ce reprezintă o creștere de 10% din punt de vedere al performanței comparativ cu un device Snapdragon 845 precum Google Pixel 3. Se vorbește și despre posibilitatea ca Google Coral să fie doar o platformă de teste pentru procesoare și nu un device de serie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×