Tableta Samsung Galaxy View 2 (SM-T927A) apare în GeekBench; Are diagonală de 17.5 inch

1.052 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy View 2 (SM-T927A) apare în GeekBench; Are diagonală de 17.5 inch</b>Acum aproximativ 4 ani sud-coreenii de la Samsung testau piața prin lansarea unei ciudățenii de tablete și anume Galaxy View - model care la acea vreme impresiona prin diagonala uriașă de 18.4 inch care o transforma mai degrabă

Acum aproximativ 4 ani sud-coreenii de la Samsung testau piața prin lansarea unei ciudățenii de tablete și anume Galaxy View - model care la acea vreme impresiona prin diagonala uriașă de 18.4 inch care o transforma mai degrabă într-un televizor decât o tabletă clasică. Deși vânzările nu au impresionat se pare că sud-coreenii nu renunță prea ușor la ideea unui astfel de dispozitiv după cum aflam în vara anului trecut.

Galaxy View 2

În 2019 ar putea debuta un succesor de această dată cu diagonală de 17.5 inch. Se va numi Samsung Galaxy View 2 și pe seama unei listări din cadrul GeekBench avem ocazia să îi aflăm astăzi câteva dintre dotări. Ei bine, trebuie spus că la prima vedere acest dispozitiv dezamăgește prin prisma componentelor sale hardware aduse la pachet.

Are doar 3 GB RAM la bord, iar procesorul este un Exynos7885 de tip octa-core văzut pe modelele mid-range ale companiei. Va rula Android 8.1.0 din fabrică și deși accentul va fi pus aici pe consumul multimedia, dotările sunt clar slabe. Posibil să fie vreun device de teste totuși și ca varianta finală să ofere un boost la performanță.

Întrebarea este dacă mai există clientelă pentru un asemenea device, asta în condițiile în care nici măcar tabletele standard nu mai reușesc să cucerească publicul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×