Noi detalii despre Huawei P30 și P30 Pro ajung online: Ecrane OLED, cameră cu senzor Sony IMX600, zoom optic cu periscop

2.223 ori
<b>Noi detalii despre Huawei P30 și P30 Pro ajung online: Ecrane OLED, cameră cu senzor Sony IMX600, zoom optic cu periscop</b>De la randările lui Huawei P30 şi P30 Pro de la începutul lunii nu prea am mai avut scăpări legate de viitorul flagship Huawei. Acum aflăm câteva detalii despre viitoarele telefoane, care sunt aşteptate la MWC 2019 luna viitoare

De la randările lui Huawei P30 şi P30 Pro de la începutul lunii nu prea am mai avut scăpări legate de viitorul flagship Huawei. Acum aflăm câteva detalii despre viitoarele telefoane, care sunt aşteptate la MWC 2019 luna viitoare.

Ultima oară când le vedeam, veneau cu breton "picătură" şi 3 sau 4 camere  în spate. Cele mai noi informaţii vin de la surse din China care chiar au pus mâna pe prototipuri. Telefoanele vor avea panouri OLED cu muchii foarte înguste și ambele vor avea cititorul de amprente integrat în ecran, precum Mate 20 Pro.

Huawei P30

Huawei P30 are un ecran de 6.1 inch, iar P30 Pro aduce un panou de 6.5 inch. Aceleaşi surse scriu şi despre un senzor foto Sony IMX600 drept cel principal, integrat într-un setup quad camera de pe Huawei P30 Pro, care include un mecanism periscop care îi permite să atingă un zoom optic superior. Pare o tehnologie inspirată de de ceea ce a prezentat Oppo recent.

Senzorul ar putea fi un IMX607 de 38 de megapixeli. Probabil celelalte camere sunt cea ultra wide, una tele și una de adâncime. La interior vom găsi un procesor Kirin 980 pe ambele telefoane, iar Huawei P30 va aduce 8 GB RAM, în vreme ce P30 Pro ajunge la 12 GB RAM chiar.

Aşteptăm iar încărcare ultra rapidă, ca la Mate 20 Pro. P30 nu va avea jack audio, dar despre P30 Pro nu avem informaţii în această privinţă. Ca OS primim EMUI 9.1 bazat pe Android Pie. Sunt sigur că vom mai vedea scăpări până la MWC 2019, poate chiar şi randări mai convingătoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×