Google Pixel Buds 2 debutează, cu design inspirat de Chromecast, Google Assistant ca funcţie centrală

1.310 ori
<b>Google Pixel Buds 2 debutează, cu design inspirat de Chromecast, Google Assistant ca funcţie centrală</b>Google nu a lansat doar noile telefoane Pixel 4 și Pixel 4 XL ieri, ci şi o pereche de căşti deştepte, care aparent vor să ia locul chiar unui telefon sau PC. Google le numeşte primele căşti cu adevărat wireless

Google nu a lansat doar noile telefoane Pixel 4 și Pixel 4 XL ieri, ci şi o pereche de căşti deştepte, care aparent vor să ia locul chiar unui telefon sau PC. Google le numeşte primele căşti cu adevărat wireless. Au aceleaşi funcţii ca prima generaţie de Pixel Buds, dar format mai compact.

Google Pixel Buds 2

Google Pixel Buds 2 au funcţionalitate Always On Google Assistant, dar şi traducere live şi control al muzicii direct din cască. Designul mă duce cu gândul la noile Surface Earbuds combinate cu o uşoară identitate de Chromecast. Arată ca un mini Chromecast privite din afară. Google face şi lucrurile diferit faţă de rivali, oferind aceste căşti într-o cutiuţă de transport şi încărcare de formă ovală.

Avem şi Adaptive Sound la pachet, o tehnologie care ajustează volumul în mod dinamic, pe măsură ce treceţi dintr-un mediu mai zgomotos în unul silenţios şi viceversa. Două microfoane sunt integrate la bord, în fiecare cască special pentru a anula zgomotul de fond. Există şi ceva numit "accelerometru vocal", care detectează vorbirea prin vibraţiile din maxilar.

Google Pixel Buds 2 vin cu o acoperire Bluetooth crescută, "bătând" până la 3 camere distanţă, prin pereţi. Sunt compatibile cu orice telefon care are de la Bluetooth 4.0 în sus şi autonomia lor este de 5 ore de playback muzical. Cu tot cu acea cutiuţă ajunge la 24 de ore. Produsul vine pe nuanţe Clearly White, Oh So Orange şi Almost Black şi costă 179 de dolari.

E bizar că vor sosi de abia în primăvara 2020, probabil cu o versiune nouă de Assistant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×