Motorola Moto G8 Plus este real și se pregătește de lansare; Aflăm dotările sale și vedem câteva randări

1.863 ori
<b>Motorola Moto G8 Plus este real și se pregătește de lansare; Aflăm dotările sale și vedem câteva randări</b>Deși în ultima vreme Motorola ne-a adus numai terminale din seria Moto One, se pare că în perioada următoare vom asista și la debutul unui telefon din altă serie. După cum aflați încă din titlul postării de față, este vorba despre

Deși în ultima vreme Motorola ne-a adus numai terminale din seria Moto One, se pare că în perioada următoare vom asista și la debutul unui telefon din altă serie. După cum aflați încă din titlul postării de față, este vorba despre Motorola Moto G8 Plus (XT2019) ce ar putea debuta până la final de an. Prin intermediul publicației winfuture.de vedem randări și aflăm ce dotări aduce la pachet. 

Moto G8 Plus

Ce remarcăm din start este faptul că Moto G8 Plus seamănă mult cu Moto One Macro la nivel de design, cu toate că există diferențe mari la capitolul hardware. În primul rând primim ecran FHD+ de 6.3 inch cu tehnologie IPS și un decupaj picătură în zona superioară, acolo unde descoperim o cameră selfie de 25 mpx.

Moto G8 Plus

Are procesor Snapdragon 665 și sosește în variante cu 4 GB RAM și 64 sau 128 GB de stocare flash. Primim slot microSD, baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă Turbo Power și scanner de amprente în spate. Tot în spate găsim și o cameră foto triplă cu senzor principal de 48 mpx + senzor ultra-wide de 16 mpx + senzor de 5 mpx pentru bokeh. Avem și telemetru laser aici și desigur bliț-uL LED. 

Moto G8 Plus

Moto G8 Plus are port USB-C, jack audio și următoarele elemente de conectivitate: 4G LTE, Wi-Fi dual-band, NFC, Bluetooth 5.0 și suport dual-SIM. Telefonul este fabricat din plastic și măsoară 9.1 mm în grosime, iar greutatea ajunge la 188 grame. Lansarea ar urma să aibă loc săptămâna viitoare pe data de 24 octombrie în Brazilia! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×