Google+ Photos integrat acum în Google Drive; Cu un pas mai aproape de casarea lui Google+

658 ori
<b>Google+ Photos integrat acum în Google Drive; Cu un pas mai aproape de casarea lui Google+</b>Google a anunţat la &icirc;nceputul acestei săptăm&acirc;ni faptul că toate fotografiile şi clipurile din Google+ vor fi disponibile &icirc;n Google Drive. Acesta ar putea fi considerat &icirc;ncă un semn că Google+ se apropie de prezisa sa casare,...

Google a anunţat la începutul acestei săptămâni faptul că toate fotografiile şi clipurile din Google+ vor fi disponibile în Google Drive. Acesta ar putea fi considerat încă un semn că Google+ se apropie de prezisa sa casare, mai ales că numărul de conturi active rămâne foarte mic.

Se pare că Drive pentru iOS şi Android, dar şi pentru Web va include un nou meniu Photos. Între timp Google+ va permite în continuare utilizatorilor să stocheze, editeze şi partajeze fotografii, fără probleme. De îndată ce veţi posta o fotografie pe Google+, ea va fi vizibilă în Google Drive, dar o galerie mai amplă poate avea nevoie şi de zile sau săptămâni pentru a fi totuşi adusă la zi.

Vestea bună e ca şi backupurile automate de pe smartphone-uri pot fi acum direcţionate către Google Drive. La începutul lunii martie, oficialii Google anunţau că direcţia în care va merge Google+ implica divizarea sa în Photos şi Streams. Cum vi se pare aceasta implementare Photos în Drive?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×