Google lansează noi Chromebook-uri accesibile, inclusiv unul "flip" de la ASUS, plus Chromebit, un dongle-PC

802 ori
<b>Google lansează noi Chromebook-uri accesibile, inclusiv unul "flip" de la ASUS, plus Chromebit, un dongle-PC</b>De la Raspberry Pi &icirc;ncoace nu ne mai miră deloc ideea unui computer de foarte mici dimensiuni, astfel că mai nou computerele vin cu mărime de dongle. Google a lansat astăzi un dongle de acest gen, numit Chromebit şi care transforma televizorul...

De la Raspberry Pi încoace nu ne mai miră deloc ideea unui computer de foarte mici dimensiuni, astfel că mai nou computerele vin cu mărime de dongle. Google a lansat astăzi un dongle de acest gen, numit Chromebit şi care transforma televizorul într-un computer cu Chrome OS. Pe lângă acest mic device, Google a mai anunţat şi o nouă serie de Chromebook-uri.

Printre noile modele se număra un ASUS Chromebook Flip de 249 de dolari, care devine tableta sau laptop şi are un ecran rotativ la unghiuri mai largi decât de obicei. Acest model are un ecran touch, este fabricat din metal şi măsoară doar 15 mm în grosime. Tot un nou ChromeBook este şi Haier 11 HR-116R, cu ecran de 11.6 inch şi preţ de doar 149 de dolari.

ASUS Chromebook Flip

La bordul său se afla un procesor Rockchip RK3288 de 1.8 GHz, 2 GB RAM DDR3L (SDRAM), 16 GB stocare eMMC şi o baterie ce asigură 10 ore de funcţionare. Un alt nou laptop cu Chrome OS este şi Hisense Chromebook, cu ecran de 11.6 inch, procesor quad core şi preţ de 149 dolari. Acest model are slot microSD la bord, rezoluţie HD, stocare de 16 GB şi 2 GB RAM.

Hisense Chromebook

Viaţa bateriei sale este de 8.5 ore. În ce priveşte noul ASUS Chromebit, acesta este un dongle care se conectează la televizor, după cum scriam mai sus. El va costa în jur de 100 de dolari, sau chiar mai puţin şi are dimensiuni mai mici decât un baton de ciocolată. El va sosi la vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×