Jocuri video la volan, de pe locul şoferului; Iată găselniţa lui Elon Musk pentru gaming în Tesla la E3 2019

1.091 ori
<b>Jocuri video la volan, de pe locul şoferului; Iată găselniţa lui Elon Musk pentru gaming în Tesla la E3 2019</b>Cine ar fi crezut că tocmai Tesla şi Elon Musk vor prezenta ceva la cea mai mare conferinţa de gaming a anului? E vorba despre E3 2019, unde am aflat că mai nou te poţi juca la volan, oricât de nesigur ar suna asta

Cine ar fi crezut că tocmai Tesla şi Elon Musk vor prezenta ceva la cea mai mare conferinţa de gaming a anului? E vorba despre E3 2019, unde am aflat că mai nou te poţi juca la volan, oricât de nesigur ar suna asta. Hai să vedem despre ce titluri e vorba.

În cadrul E3 2019, Elon Musk a anunţat că maşinile Tesla vor integra un joc de curse care poate fi controlat direct cu volanul automobilului. Musk a participat la o discuţie cu directorul Bethesda, Todd Howard şi cu gazda Geoff Keighley. A discutat cu ei despre AI, jocuri video şi colonizarea spaţială. Când a venit vorba de jocuri, Musk le-a reamintit tuturor că poţi deja juca mini game-uri arcade Atari pe maşinile companiei sale, dar şi că vrea mai mult.

Excentricul miliardar a prezentat la conferinţă un clip cu un gamer care se juca Cuphead pe tableta din consola-tabletă de pe automobil. Folosea un controller, care se conecta direct la tabletă. Apoi a prezentat şi Beach Buggy Racing 2, un joc de curse din 2018 de pe mobil. Ei bine, pentru a controla maşinuţa era folosit chiar volanul automobilului.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9130&v=BeLS5mFvxlw

Întrebat cu privire la restul de funcţii de control, vor fi folosite totuşi butoanele de pe volan şi nu pedalele maşinii. Am aflat cu această ocazie că maşinile Tesla vor primi o aplicaţie YouTube, jocul Fallout Shelter, dar şi alte titluri precum Cuphead. Nu e nevoie să vă spunem cât de periculos e te joci la volan şi probabil că vor exista N sisteme de securitate care te vor împiedica să faci asta în vreme ce conduci.

În mod autonom sau când maşina e staţionată ar trebui să fie permis gaming-ul totuşi. Cu ocazia asta am aflat ca Musk e mare fan Bethesda, Fallout și Elder Scrolls.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×