Google Pixel 4 apare într-o fotografie reală; Vedem camera foto pătrată și telefonul într-o husă de protecție

1.034 ori
<b>Google Pixel 4 apare într-o fotografie reală; Vedem camera foto pătrată și telefonul într-o husă de protecție</b>Scăpările asociate lui Google Pixel 4 continuă și după ce în această dimineață am văzut o randare detaliată bazată pe teaser-ul dezvăluit de către compania americană, acum avem ocazia să privim asupra unei fotografii

Scăpările asociate lui Google Pixel 4 continuă și după ce în această dimineață am văzut o randare detaliată bazată pe teaser-ul dezvăluit de către compania americană, acum avem ocazia să privim asupra unei fotografii reale cu device-ul în cauză. Imaginea a fost surprinsă în public aparent și ne oferă o privire asupra părții din spate acolo unde se află modulul pătrat de cameră foto.

Google Pixel 4

Observăm și faptul că telefonul are o husă de protecție aplicată, accesoriu care are și rolul de a ascunde design-ul. În modulul pătrat cu pricina sunt remarcați cei doi senzori foto, bliț-ul LED și ceea ce pare a fi un telemetru laser pentru focalizare mai precisă și mai rapidă.

Potrivit sursei care a trimis această imagine celor de la 9to5google.com, telefonul în cauză a fost surprins în Londra. Cel care a reușit să facă fotografia susține că a văzut zona frontală doar câteva momente, suficient însă pentru a remarca faptul că într-adevăr merginea de deasupra ecranului era mai generoasă ca mărime și găzduia două camere selfie.

Cel mai probabil Google a început să ofere sample-uri de test către angajații săi și operatorilor, iar astfel de scăpări vor continua cu siguranță în perioada următoare. Nu ar fi exclus să ne trezim într-o situație similară cu cea de anul trecut, atunci când Pixel 3 era vândut pe piața neagră la supra-preț chiar înainte de debutul său oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×