Huawei testează EMUI 10 bazat pe Android Q la nivel intern

1.452 ori
<b>Huawei testează EMUI 10 bazat pe Android Q la nivel intern</b>Ştiam de ceva vreme ca Huawei joacă la mai multe capete, iar azi aflăm şi la câte. Pe de o parte dezvoltă HongMeng OS/Ark OS, apoi negociază cu ruşii pentru Aurora OS, iar la nivel intern au EMUI 10 bazat pe

Ştiam de ceva vreme ca Huawei joacă la mai multe capete, iar azi aflăm şi la câte. Pe de o parte dezvoltă HongMeng OS/Ark OS, apoi negociază cu ruşii pentru Aurora OS, iar la nivel intern au EMUI 10 bazat pe Android Q în dezvoltare. În ciuda scandalului actual SUA-Huawei, telefoanele companiei chineze au fost mereu aproape de Google pentru beta testing.

Huawei e şi prima companie care a avut parte de Fuchsia OS, dar şi de Android Q Beta 3. Mate 20 Pro îl primea la Google I/O 2019. Acum la nivel intern Huawei face teste cu acel beta şi EMUI 10 aplicat peste el. Evident toate testele ar putea fi degeaba, dacă Trump and co nu permit colaborarea dintre Google şi Huawei.

Pe de altă parte utilizatorii Huawei capătă speranţa că această criză s-ar putea rezolva şi că Huawei are totul pregătit pentru Android Q pe viitor. Vă reamintesc că Huawei a primit o licenţă temporară până în august pentru a folosi Android. Dacă nu îşi rezolvă problemele cu SUA după acea dată trebuie să treacă la HongMeng sau Aurora OS.

Android Q ar trebui să vină cu un Dark Mode, extra permisiuni şi funcţii de securitate, noi gesturi de control, subtitrări live la video, control parental şi un Focus Mode evoluat din Do Not Disturb. Sperăm ca EMUI 10 să aducă mai multe noutăți decât EMUI 9 și 8, care au fost în mare identice. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×