LG Display prezintă un panou OLED flexibil de 77 inch; pe deasupra este și transparent

1.295 ori
<b>LG Display prezintă un panou OLED flexibil de 77 inch; pe deasupra este și transparent</b>Filiala LG Display a prezentat astăzi un produs inedit, un panou OLED flexibil cu diagonala de 77 inch și rezoluție 4K Ultra HD care pe deasupra este și transparent. Creația sud-coreenilor a fost expusă de curând în cadrul unui târg de tehnologie și

Ultimul trend în materie de display-uri este cel al flexibilității, caracteristică care astăzi ne este prezentată de către sud-coreenii de la LG Display la un nou nivel dacă putem spune astfel. Această filială a producătorului lui LG G6 tocmai ce a dezvăluit un uriaș panou de 77 inch cu rezoluție 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) și tehnologie de imagine OLED, panou care pe deasupra este și transparent la un nivel de 40%.

LG Display

Aflăm că panoul portabil de față poate fi îndoit până la o rază de curbură de 80 milimetri fără a se compromite funcționalitatea și că el poate fi utilizat de minune chiar drept vitrină în fața unui magazin. Panoul este atât de mare încât poate fi confundat cu o mega oglindă după cum puteți vedea în fotografia de mai sus. 

Cei de la KoreaHerald.com notează faptul că dezvoltarea de asemenea panouri flexibile și transparente face parte din programul național Future Flagship ce a beneficiat de investiții în valoare de 110 milioane de dolari. LG Display a fost ales de către guvernul sud-coreean în 2012 pentru acest program la care a participat  și Samsung Display.

Pe viitor vom vedea display-uri de acest tip implementate pe tot felul de dispozitive, de la sisteme de infotainment pe automobile și până la birouri smart, desigur la diagonale mai mici decât cea purtată de către panoul de față.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×