iPhone 8 comparat cu iPhone 7 Plus în noi fotografii și un clip, e surprinzător de compact (Video)

2.665 ori
<b>iPhone 8 comparat cu iPhone 7 Plus în noi fotografii și un clip, e surprinzător de compact (Video)</b>Carcase și machete ale lui iPhone 8 au început a fi din ce în ce mai răspândite în materiale leak și astăzi vedem o comparație video dintre o astfel de machetă și un iPhone 7 Plus. În ciuda faptului că aduce o diagonală ceva mai mare, se pare că

Am văzut până acum multiple ipostaze ale lui iPhone 8, dar multe au fost mai degrabă randări, decât fotografii hands on, care evident scapă mult mai greu în ziua de azi. Ei bine azi vedem un iPhone 8 comparat cu un iPhone 7 Plus în fotografii hands on.

iPhone 8 vs iPhone 7 Plus

Evident e vorba despre o unitate dummy aici, o machetă care e surprinzător de compactă. Zvonacul Shai Mizrachi a obţinut aceste imagini, iar designul se potriveşte cu ce am văzut până acum. Aflam în ultimele luni faptul că iPhone 8 vă înghesui un ecran de 5.8 inch pe un corp potrivit pentru un terminal cu ecran de 4.7 inch. Vedem şi spatele foarte glossy, acoperit cu sticlă şi tot aici camera duală orientată vertical.

Nici urmă de blitz la prima vedere, dar aceasta e doar o machetă. Ar trebui să fie un blitz între cei doi senzori, dacă ne luăm după randări. Ecranul lui iPhone 8 ar urma să îi ocupe o bună parte a zonei frontale, din câte am văzut. Camera frontală şi senzorii nu sunt vizibili pe acest terminal şi observăm doar difuzorul pentru convorbiri. Avem şi un clip hands on mai sus cu aceeaşi comparaţie mai clar detaliată.

Dacă mă întrebaţi pe mine, telefonul e şocant de similar cu iPhone 4 ca format, doar că are muchiile mai rotunjite şi parcă prea proeminente. În continuare mi se pare incredibilă diagonala de 5.8 inch pe aşa un format. A se remarca și lipsa butonului Home si a vreunui decupaj pentru Touch ID.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×