Mişcarea anului 2018 în retail: Altex intră în eMAG Marketplace

4.726 ori
<b>Mişcarea anului 2018 în retail: Altex intră în eMAG Marketplace</b>Cu toate că au trecut aproape 3 luni din 2018 nu am asistat încă la o mișcare majoră în piața de retail. Totuși, descoperim astăzi faptul că începând de la sfârșitul lunii trecute s-a întâmplat ceva deosebit, Altex aplicând la platforma MarketPlace

Anul 2018 nu ne-a adus încă vreo achiziţie surpriză pe piaţa retailerilor IT de la noi, dar avem totuşi o mutare interesantă. Aflăm că Altex a decis să intre în eMAG Marketplace, platforma pusă la dispoziţie de retailer pentru partenerii săi.

În acest moment veţi găsi aproximativ 900 de produse de la Altex vândute prin Marketplace. Altex şi eMAG.ro au concurat acerb în ultimii ani, de aceea e inedit să îi vedem colaborând. Evident apar şi zvonuri despre o preluare a Altex de către eMAG.ro, dar deocamdată nu se pune problema de aşa ceva. Anul trecut eMAG.ro cumpara PCGarage.ro, deci exista loc de mega tranzactii de gen. Intrarea în Marketplace s-a făcut de luna trecută, de pe 24 februarie.

În 2016, Complet Electro Serv, producător şi distribuitor de produse IT&C intrase în eMAG Marketplace, în prima fază cu 65 de produse. Acum vinde 271 de produse, în special sub branduri ca Myria, Vortex sau Faber. În ce priveşte Altex, deţinătorul lanţului Media Galaxy vinde pe platforma eMAG.ro gadget-uri mici, dar şi electrocasnice mari, precum frigidere.

Grupul eMAG se apropie de o cifră de afaceri de 1 miliard de euro, dar nici Altex nu o duce rău, având un record de 605 milioane de euro în 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×