Vivo V9 acum și în fotografii hands-on; Vedem clona de iPhone X prezentată din toate unghiurile

922 ori
<b>Vivo V9 acum și în fotografii hands-on; Vedem clona de iPhone X prezentată din toate unghiurile</b>Chinezii de la Vivo pregătesc lansarea unui nou terminal mid-range pe piață pe final de lună, acesta fiind intitulat Vivo V9 și urmând a avea și o versiune mai mare denumită Vivo V9+. Scăpările pentru cele două terminale au fost destul de

Pe finalul acestei luni este programat și debutul smartphone-ului Vivo V9, terminal din zona mid-range care după cum ne-au arătat scăpările va copia multe dintre caracteristicile lui iPhone X la nivel de design. Vom primi un ecran cu decupaj și în spate o cameră duală plasată vertical în colțul din stânga fix ca pe cel mai scump telefon din portofoliul Apple. Astăzi vedem mai în detaliu telefonul grație unor fotografii hands-on sosite online.

Vivo V9

Imaginile sosite astăzi ne mai confirmă și faptul că handset-ul va sosi într-o carcasă unibody metalică și cu un scanner de amprente amplasat în spate. Camera duală nu are o amplasare tocmai ideală dacă mă întrebați pe mine și mai jos observați că telefonul va oferi suport pentru două cartele SIM, cât și unul pentru cardul microSD.

Vivo V9

Vivo V9 pare a fi destul de subțirel la prima vedere și vestea cea bună este că jack-ul audio se păstrează în cazul de față. Nu la fel de fericită este și vestea că firma chineză va opta în cazul de față pentru vehicul port de conectivitate, adică microUSB v2.0. Pe seama leak-urilor recente, este de așteptat ca telefonul pe care îl vedem aici să ofere un procesor octa-core Qualcomm și 4 GB de RAM.

Vivo V9

Se va oferi și o baterie de 3000 mAh, un ecran de 6 inch cu rezoluție HD+ sau FHD+ și o cameră selfie de 24 megapixeli care promite capturi portret deosebite. Un capitol la care acest viitor smartphone ar putea să impresioneze ar putea fi prețul, dar nu băgăm mâna în foc că se va întâmpla astfel, cel puțin nu până apar ceva vești în acest sens. 

Vivo V9

Vivo V9

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×