Snapdragon 855 şi compatibilitatea 5G: planurile companiei sunt dezvăluite de un raport financiar oficial

1.616 ori
<b>Snapdragon 855 şi compatibilitatea 5G: planurile companiei sunt dezvăluite de un raport financiar oficial</b>Prin intermediul unui raport financiar oficial al celor de la Softback avem ocazia să aflăm astăzi ce planuri are compania americană Qualcomm pentru viitor și totodată să descoperim informații despre noul procesor flagship Snapdragon 855 pe care

Auzisem zvonuri că Qualcomm ar fi început testele procesorului Snapdragon 855, care va fi bazat pe procesul de producţie de 7 nm, dar iată că avem surse oficiale care confirmă existenţa acestui CPU. Acesta şi-a făcut aparitia într-un raport financiar al gigantului japonez Softbank.

SoftBank este un conglomerat japonez uriaş, care a cumpărat ARM, firmă care se ocupă cu designurile de arhitectură a microprocesoarelor. Aceeaşi companie deţine o cotă importantă în operatorul de telefonie american Sprint, dar mai deţine şi compania de robotică Boston Dynamics. Atunci când a publicat rezultatele financiare compania a prezentat strategia Sprint pentru implementarea de reţele 5G, menţionând în treacăt platforma Qualcomm Snapdragon 855 Fusion.

Aflăm că aceasta se va baza pe 2 componente: procesorul Qualcomm Snapdragon 855 şi modemul Snapdragon X50. Ca atare se explică şi numele "Fusion", care indică realizarea unui cip unificat, cu modem perfect integrat. Trebuie spus că vom vedea două setup-uri aici: o combinaţie între Snapdragon 855 şi modemuri 4G şi una cu modemul 5G cel nou. Există şi o variantă intermediară, Snapdragon X24, care promite până la 2 Gb/s atinşi în reţele 4G LTE.

Samsung Galaxy S10 este deja în pole position pentru acest procesor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×