MWC 2020 este oficial anulat din cauza coronavirusului

1.978 ori
<b>MWC 2020 este oficial anulat din cauza coronavirusului</b>Se pare că vestea pe care o aveam anunţată pentru vineri a venit azi: Mobile World Congress 2020 nu se mai ţine! După ce numeroase companii s-au retras de la evenimentul din Barcelona, acum şi organizatorul GSMA a anunţat că totul pică şi finalul de..

Se pare că vestea pe care o aveam anunţată pentru vineri a venit azi: Mobile World Congress 2020 nu se mai ţine! După ce numeroase companii s-au retras de la evenimentul din Barcelona, acum şi organizatorul GSMA a anunţat că totul pică şi finalul de februarie nu va mai aduce cea mai mare conferinţa tech a anului. Motivul? Coronavirusul..

CEO-ul GSMA, John Hoffman a declarat pentru Bloombergepidemia face ca organizarea evenimentului să fie imposibilă. MWC ar fi trebuit să aibă loc în Barcelona între 24 şi 27 februarie. Se retrăseseră în ultima săptămână companii mari, ca HMD/Nokia, Orange, Intel, Facebook, Amazon, Sony şi LG şi lista tot creştea. Huawei şi Oppo au rămas tari pe poziţii până în ultima clipă dar degeaba. Evenimentul era foarte important pentru Barcelona, generând venituri de aproape 500 sute de milioane de euro şi generând peste 14.000 de locuri de muncă.

Totuşi ideea a 100.000+ oameni în aceeaşi incintă şi zeci de mii veniţi din China nu prea suna bine acum cu coronavirusul. Companiile au investit mult pentru prezență, dar şi noi jurnaliştii, care am cumpărat bilete de avion și cazare. Vorbim totuşi de viaţă şi de moarte aici, cu 42.000 de oameni infectaţi până în acest moment şi peste 1100 de morţi.

GSMA este un eveniment de socializare, de prezentare de produse, de anunţare de telefoane flagship şi încheiere de parteneriate. În 2020 aşteptam aici Nokia 8.2 5G, Sony Xperia 1.1, LG G9, V60, Huawei Mate Xs, Oppo Find X2, Xiaomi Mi 10 lansat internaţional şi multe alte debuturi. Dar sănătatea şi siguranţa primează şi salutăm această decizie! Posibil să se întâmple la fel şi cu următoarele mari lansări: Huawei P40 Pro pe final de martie spre exemplu...

Nu vă faceţi griji pentru marile companii totuși, pentru că au asigurare şi pierderile le vor fi acoperite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×