Nintendo Switch se lansează în magazine pe 3 martie; costă 299 dolari și vine cu multe accesorii la pachet!

929 ori
<b>Nintendo Switch se lansează în magazine pe 3 martie; costă 299 dolari și vine cu multe accesorii la pachet!</b>Iată că astăzi cei de la Nintendo revin cu detalii proaspete despre consola Switch, produs ce va fi regăsit pe rafturile magazinelor din întreaga lume începând cu data de 3 martie. Pentru America de Nord este sugerat un preț recomandat de 299.99 dolari,

Așa cum ne-au promis anterior, cei de la Nintendo au dezvăluit astăzi detalii extra despre consola de jocuri Switch, un produs ce va ajunge pe rafturile magazinelor începând din data de 3 martie la nivel global. Pentru clienții din America de Nord, prețul asociat acestei console va fi de 299.99 dolari - sumă ce ne face o idee cu privire la prețul pe care îl vom întâlni și la noi pe plan local în oferta retailerilor.

Nintendo Switch

Un lucru important de știut este acela că device-ul nu va fi blocat software în funcție de regiunea în care este comercializat, semn că vom putea juca orice joc indiferent de unde am procurat consola. Printre lucrurile pe care le găsim în pachetul de retail se numără consola-tabletă Nintendo Switch, dock-ul aferent unde vom plasa tableta atunci când ne jucăm pe teelvizor, dar și adaptorul pentru priză.

Nintendo Switch

Este inclus un cablu HDMI, grip-ul Joy-Con, controllerele Joy-Con, cât și curele pentru acestea. Aflați că tableta vine cu un display multi-touch capacitiv ce măsoară 6.2 inch și care din păcate oferă o rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli. Se oferă 32 GB de stocare flash, slot microSD și o baterie care promite până la 6 ore de autonomie sau 3 ore de gameplay continuu The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

În cazul în care rătăciți unele dintre accesoriile Switch, aflați că acestea nu sunt tocmai ieftine achiziționate separat. Un singur controller va costa 50 dolari, pe când o pereche vă va scoate din buzunar 80 dolari. De asemenea, un extra dock ce include un adaptor AC și un cablu HDMi va fi comercializat la un preț de 90 dolari, iar controller-ul PRO 70 dolari.

Tot astăzi s-au anunțat și numeroase jocuri pentru această consolă, printre care se numără Dragon Quest I și II, Sonic Mania, Super Bomberman R, Super Mario Odyssey și chiar FIFA. Interesant este faptul că cei de la Altex.ro oferă această consolă la precomandă pentru suma de 1.349 lei, cu livrare pe 3 martie!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×