Nintendo Switch primeşte teste de zgâriere şi îndoire de la JerryRigEverything; Rezistă binişor la stres (Video)

1.107 ori
<b>Nintendo Switch primeşte teste de zgâriere şi îndoire de la JerryRigEverything; Rezistă binişor la stres (Video)</b>Celebrul youtuber JerryRigEverything ne-a obișnuit cu teste detaliate prin care testează rezistența smartphone-urilor la diferite acțiuni precum zgâriere, ardere sau îndoire. De această dată, el ne prezintă un asemenea test pentru consola de jocuri

JerryRigEverything a testat cele mai faimoase smartphone-uri şi phableturi din ultimii ani, aflând în ce măsură rezistă la zgârieturi şi îndoiri. Azi am descoperit un test ceva mai atipic, care îl implică pe recent lansatul Nintendo Switch, consola-tabletă a japonezilor.

Nintendo Switch

Din start veştile nu sunt prea bune, ecranul zgâriindu-se la nivelul 3 din 10, faţă de un smartphone care se zgârie la nivelul 6. "Nivelul 3" înseamnă că e foarte uşor să zgârii ecranul şi dacă îl laşi în ghiozdan lângă chei, monede sau alte accesorii metalice. Deşi Joy Con-urile sunt fabricate din plastic, par să reziste binişor la zgârieturi, mai ales stickul analogic.

Kickstand-ul din spatele lui Switch e cam fragil şi uşor de detaşat, dar măcar mecanismul său nu se slăbeşte prea uşor. El acoperă slotul microSD, deci are şi un rol important aici. Revenim la veşti bune, astfel că ecranul 720p de 6.2 inch a rezistat cu brio la flacăra de bricheta, având un strat gros de plastic aplicat peste. Dupa 15 secunde au aparut primele deteriorari. A urmat şi testul de rezistență, dovedind că joystick-urile odată conectate sunt greu de stricat sau avariat, chiar dacă se trage de ele.

Nici consola în sine nu e uşor de îndoit sau stricat şi Joy Con-urile sunt greu de "smuls" lateral. În principiu consola e foarte rezistentă la stres, dar nu şi la zgârieturi ale ecranului, având nevoie de o protecţie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×