Nintendo Switch ar sosi cu un display tactil de 6.2 inch; compania va dezvălui mai multe detalii pe 12 ianuarie 2017

645 ori
<b>Nintendo Switch ar sosi cu un display tactil de 6.2 inch; compania va dezvălui mai multe detalii pe 12 ianuarie 2017</b>De curând cei de la Nintendo au anunțat lansarea consolei de jocuri video Nintendo Switch - un dispozitiv interesant ce poate fi utilizat atât sub formă de consolă portabilă, cât și conectat la un televizor. Aflăm astăzi că noul produs ar sosi la pachet

Pasionații de jocuri video au primit în urmă cu doar câteva zile o alternativă interesantă la PlayStation 4 și Xbox One, consolă numită Nintendo Switch pe care v-am prezentat-o și noi aici. Acest nou produs pare a fi unul foarte inspirat la prima vedere, și după cum ați văzut și în clipurile de prezentare, el poate fi utilizat și conectat la televizor, dar și în modul portabil pentru a avea întotdeauna o soluție de entertainment aproape.

Deși Nintendo a prezentat oficial acest produs oficial, nu am primit prea multe detalii despre dotările hardware pe care această consolă hibrid le aduce la pachet. Totuși, reușim ca astăzi să descoperim faptul că Switch beneficiază de un display tactil de 6.2 inch cu rezoluție HD de 1280 x 800 pixeli. 

Se mai zvonește că la interior am avea un procesor Nvidia de nouă generație, dar acest detaliu va fi confirmat sau infirmat pe data de 12 ianuarie când se așteaptă ca firma japoneză să dezvăluie mai multe lucruri despre consolă în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Tokyo. Aparent, vor exista și numeroase accesorii hardware, dar aflăm mai multe abia la începutul lui 2017. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×