Oppo urcă în top 5 telefoane vândute în trimestrul 3 din 2019; E peste iPhone 11!

3.664 ori
<b>Oppo urcă în top 5 telefoane vândute în trimestrul 3 din 2019; E peste iPhone 11!</b>Cel mai nou studiu de la Counterpoint ne arată un new entry interesant în zona telefoanelor vândute cel mai bine în trimestrul 3 din 2019. E vorba despre Oppo A9, cu o creştere spectaculoasă şi care îl urca printre nişte nume mari. Avem detalii mai jos.

Cel mai nou studiu de la Counterpoint ne arată un new entry interesant în zona telefoanelor vândute cel mai bine în trimestrul 3 din 2019. E vorba despre Oppo A9, cu o creştere spectaculoasă şi care îl urcă printre nişte nume mari. Avem detalii mai jos.

Raportul şi studiul celor de la Counterpoint Research arată un top 10 cu iPhone XR pe primul loc, cu 3% din vânzările globale de smartphone-uri. Pe locul 2 este Samsung Galaxy A10, cu 2.6%, iar pe 3 este Samsung Galaxy A50 cu 1.9%. Adevărată surpriză e locul 4: Oppo A9, cu 1.6%, iar imediat după e iPhone 11 tot cu 1.6%. Văd că sunt 3 telefoane Oppo în top 10, iar Huawei e abia pe locul 10 cu modelul Huawei P30, cu 1.1% cotă.

Oppo urcă în top 5 telefoane vândute în trimestrul 3 din 2019; E peste iPhone 11!

Oppo A9 este un telefon midrange lansat în luna aprilie şi care costă 255 de dolari. Are un ecran generos de 6.53 inch Full HD+, un procesor MediaTek Helio P70, 4, 6 sau 8 GB RAM. Dispune şi de o baterie de 4.020 mAh, dar şi o cameră duală de 16 MP + 2 MP. Văzând aceasta plasare în top ne gândim că în 2020 brandul Oppo va începe să conteze mai mult la vânzări şi în topurile globale.

La urma urmei Oppo a tot inovat dacă vă uitaţi cu atenţie la ultimii 2 ani. Amintesc aici de încărcarea rapidă Super VOOC, de acel zoom optic avansat de pe telefonul Oppo Reno 10x Zoom, de telefoanele fără butoane şi porturi şi cu camera selfie ascunsă în ecran, dar şi de telefoane cu camere selfie pop up oblice. Acum ni se pregăteşte şi un telefon Oppo Realme X50 5G, care vine pe 7 ianuarie şi va fi un terminal 5G cu preţ accesibil.

Nimic nu pare a opri Oppo şi alături de ei îi avem şi pe Vivo, parte a aceleaşi companii mamă, BBK, care are sub tutela şi OnePlus. V-am spus mereu că dacă am lua toate aceste 3 branduri împreună, cred că ar putea fi al treilea cel mai mare producător de telefoane din lume, dacă nu chiar al doilea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×