Orange anunță o cameră video ce filmează la 360 grade; se numește Orange Live Cam și aduce port USB Type-C/microUSB

1.034 ori
<b>Orange anunță o cameră video ce filmează la 360 grade; se numește Orange Live Cam și aduce port USB Type-C/microUSB </b>Cei de la Orange au anunțat astăzi lansarea unei camere video ce filmează la 360 grade, produs compatibil cu smartphone-urile Android ce dispun de port USB Type-C sau de port microUSB v2.0. Accesoriul de față se vinde la suma

O lansare surpriză vine astăzi din partea operatorului Orange România care lansează pe plan local o cameră video capabilă de captură video la 360 grade, dispozitiv numit Orange Live Cam. Aceasta este compatibilă cu toate smartphone-urile Android ce dispun de port USB Type-C sau microUSB v2.0 și va putea fi utilizată pentru captarea de materiale video la 360 grade numai bune de consumat cu un headset VR alături.

Orange Live Cam

De asemenea, Orange Live Cam oferă utilizatorilor posibilitatea de a posta instantaneu pe rețelele de socializare materialele obținute și de a face streaming live pe Facebook sau YouTube. Se poate fotografia la rezoluție 4K cu această camera, dar și filma la 360 grade la o rezoluție 2K și 30 cadre pe secundă.

Aflăm că Orange Live Cam folosește un software integrat care ajută la stabilizarea imaginii, fotografiile și clipurile video fiind salvate direct în memoria internă a telefonului. Odată ce se contează camera video la telefon se va lansa automat aplicația software dedicată ce poartă același nume. Din aplicație avem acces la toate funcțiile camerei și experiența este însoțită de o interfață simplistă și ușor de folosit. 

Camera Orange Live Cam poate fi achiziționată din magazinele fizice Orange, dar și din cel online la prețul de 149 euro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×