Micromax Canvas Infinity este un nou smartphone ce aderă la trendul panourilor 18:9; costă 155 dolari și aduce procesor Qualcomm!

991 ori
<b>Micromax Canvas Infinity este un nou smartphone ce aderă la trendul panourilor 18:9; costă 155 dolari și aduce procesor Qualcomm!</b>Un anunț neașteptat sosește astăzi din partea indienilor de la Micromax care anunță lansarea telefonului Canvas Infinity. Așa cum se poate remarca din denumirea produsului, este vorba despre un terminal cu display edge to edge și raport 18:9

Personal nu mă așteptam ca următorul smartphone cu display 18:9 să vină chiar din partea indienilor de la Micromax și asta pentru că firma de față nu prea a impresionat la nivel de design prin terminalele aduse pe piață. Totul se schimbă astăzi în momentul în care este anunțat oficial modelul Micromax Canvas Infinity, telefon cu ecran 18:9 ce face parte din categoria mid-range și care nu va costa exagerat de mult!

Micromax Canvas Infinity

Acesta sosește cu un display de 5.7 inch (rezoluție 1440 x 720 pixeli) ce oferă o luminozitate de 450 unități nits, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 425 și cu soluția grafică Adreno 308. Avem 3 GB de RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Micromax Canvas Infinity oferă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, deschidere f/2.0 și un senzor selfie mai generos de 16 megapixeli cu lentile wide la 81.5 grade și aceeași diafragmă f/2.0. La interior avem bateria de 2900 mAh și producătorul indian oferă aici sistemul de operare Android 7.1.2 Nougat cu promisiunea unei actualizări viitoare la cel mai nou release, adică Android 8.0 Oreo.

Costă numai 155 dolari și aparent vânzările încep din data de 1 septembrie în India. Îl așteptăm și pe plan european totuși, mai ales că dotările nu-s rele, pe listă aflându-se și un procesor Qualcomm!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×