Samsung Galaxy A8 (2018) are parte de un nou leak; vedem randări pentru accesoriile oficiale

1.809 ori
<b>Samsung Galaxy A8 (2018) are parte de un nou leak; vedem randări pentru accesoriile oficiale</b>Scăpările pentru Samsung Galaxy A8 (2018) s-au înmulțit în ultima vreme astfel că am văzut și handson-uri pentru acest viitor dispozitiv din zona mid-range. Acum prin intermediul celor de la GalaxyClub.nl descoperim randări

Numărul de leak-uri asociate lui Samsung Galaxy A8 (2018) se înmulțesc acum pe final de an și poate sud-coreenii ne pregătesc o surpriză - o lansare a device-ului chiar de sărbători. Până aflăm cum stă treaba cu lansarea ne luăm câteva minute din timp pentru a privi asupra unor noi randări obținute de publicația GalaxyClub.nl, imagini în care vedem telefonul și câteva accesorii oficiale marca Samsung.

Husa Samsung Galaxy A5 2018

Vedem ecranul Infinity adus aici și remarcăm că telefonul dispune de port USB Type-C la bază, de un jack audio și de butoane fizice pentru controlul volumului și pe cel de power/unlock. Difuzorul este regăsit în partea laterală din dreapta pe rama metalică, iar scanner-ul în spate sub camera foto. 

Privind asupra panoului frontal mai remarcăm și doi senzori foto, semn că telefonul ar putea aduce o cameră duală pentru captura selfie sau poate un senzor dedicat pentru deblocarea facială. Cei de la GalaxyClub.nl afirmă că Samsung Galaxy A8 (2018) va sosi la pachet cu procesor Exynos 7885, 4 GB RAM, 32 GB de stocare și cu o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Capacitatea bateriei nu este cunoscută și vestea bombă vine sub forma unei estimări de 500 euro pentru prețul de lansare pe piața europeană.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×