Orange România anunță evenimentele Tech a Break din cadrul atelierelor Fast SuperCoders destinate celor mici

741 ori
<b>Orange România anunță evenimentele Tech a Break din cadrul atelierelor Fast SuperCoders destinate celor mici</b>Și în acest an cei de la Orange România continuă programul Tech a Break din cadrul atelierelor Fast SuperCoders, fiind vorba despre o inițiativă prin care programarea este predată celor mici cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani prin joacă

Astăzi, Orange România a anunțat lansarea primelor evenimente din platforma Tech a Break cu ocazia debutului celei de-a doua ediție a atelierelor de inițiere în programare Fast SuperCoders. Acest program este adresat copiilor cu vârste între 10 și 13 ani, având rolul de a-i ajuta pe cei mici să învețe bazele programării într-un mod mai deosebit ce implică și joaca.

Pe parcursul atelierului, copiii vor dezvolta programe, povești interactive sau jocuri și vor primi recomandări pentru a-și continua activitatea acasaă dar și pentru a obține certificatul de absolvire nivel 2 pentru micii programatori. De astăzi, părinții interesați de program își pot înscrie pe cei mici la atelierele ce vor avea loc în Orange Smart Shop-urile din 12 orașe ale țării în perioada 18 aprilie - 7 mai.

Aceste ateliere se vor desfășura în Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București (Orange Smart Shop Park Lake și Europe House), Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Suceava. Calendarul atelierelor este disponibil pe pagina dedicată din platformă, iar înscrierile vor fi realizate în limita locurilor disponibile în Orange Smart Shop-uri sau prin completarea formularului ce poate fi găsit la această adresă.

În 2017, atelierele de educație digitală Fast SuperCoders au adunat peste 200 copii participanți care au învățat bazele programării prin joacă. Pe seama cunoștințelor dobândite, ei au participat în toamna anului trecut și la concursul național SuperCoders Coding Competition, câștigând un loc în Academia Online SuperCoders și astfel avea șansa de a-și aprofunda cunoștințele de programare în limbajul Python.

Extra detalii despre programul Tech a Break inițiat de Orange România puteți accesa pagina oficială de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×