Orange anunță rezultatele SuperCoders Online Academy; Aflăm și impresii din partea micilor participanți

647 ori
<b>Orange anunță rezultatele SuperCoders Online Academy; Aflăm și impresii din partea micilor participanți</b>O inițiativă foarte interesantă a celor de la Orange este și SuperCoders Online Academy, program prin intermediul căruia cei mici pot învăța să programeze într-un mediu ce implică și joaca. Astăzi operatorul anunță rezultatele competiției

După ce anterior aflam care sunt evenimentele Tech a Break din cadrul competiției Fast SuperCoders organizată de către Orange România, cât și perioada înscrierii, astăzi operatorul ne dezvăluie rezultatele SuperCoders Online Academy, mai precis cele ale ultimei etape din programul #SuperCoders ediția 2017.

Orange SuperCoders

Acesta este un curs interactiv de coding care oferă concepte de baze ale programului de programare Phyton și este destinat celor cu vârste în 10 - 13 ani pasionați de jocuri, calculatoare și programe, familiarizați fiind cu platformele scratch.mit.edu sau code.ro.

Orange SuperCoders

Cei care au realizat cele mai bune 50 de aplicații au trecut în cea de-a doua etapă a programului și au avut șansa de a face parte din clasa virtuală SuperCoder Online Academy. Alături de trainerii Simplon România, cei 50 de participanți care au avut dorința de aprofundare în domeniul programării în Python au parcurs 13 lecții pe o platformă interactivă și au scris peste 11000 linii de cod într-un interval de 10 săptămâni. 

Orange SuperCoders

Aflăm și că participanții au învățat cum să dezvolte un joc scriind cod în Python și fiecare din ei a realizat de la 0 jocuri clasice precum Tetris, Snake, Connect 4, Frogga sau Pong. Mai sus aveți și câteva testimoniale ale copiilor ce au participat la această ediție Orange SuperCoders și în cazul în care doriți să aflați mai multe depre program, site-ul orange.ro vă stă la dispoziție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×