Orange România anunță noile abonamente Business Mobile cu beneficii suplimentare de voce, date și roaming

Autor:  | Publicat în:  Orange 3.191 ori
<b>Orange România anunță noile abonamente Business Mobile cu beneficii suplimentare de voce, date și roaming</b>Astăzi operatorul Orange România ne informează referitor la debutul unor noi abonamente Business Mobile ce includ beneficii de voce, date și roaming. Aceste planuri tarifare sunt destinate companiilor mijlocii și mari care au nevoie de beneficii

În cursul acestei zile operatorul Orange România a anunțat lansarea noilor abonamente Business Mobile pentru companii mijlocii și mari ce aduc beneficii suplimentare de voce, date și în roaming. Se oferă mai multă flexibilitate și firmele au libertatea de a-și alege cele mai potrivite soluții mobile în funcție de tipul de activitate desfășurat, de nevoile angajaților sau de interacțiunile pe care le au cu clienții.

La alegere clienții vor beneficia de o gamă largă de opțiuni și avantaje flexibile precum cele listate mai jos. De asemenea, prin intermediul acestor abonamente, clienții se vor bucura de conectivitate neîntreruptă indiferent unde se află, asta pentru că beneficiază de minute și internet în roaming SEE, dar și în restul lumii.

Opțiuni:

  • o ofertă variată de abonament, începând cu 4 euro + TVA
  • smartphone-uri adaptate oricărui utilizator
  • resurse naționale și internaționale de voce și date
  • beneficii gratuite la alegere
  • extraopțiuni contra cost pentru o mai bună personalizare

Operatorul afirmă și faptul că utilizatorii pot opta pentru unul dintre cele 6 tipuri de abonamente - 4 dintre acestea oferind și acces la resurse în roaming în vreme ce restul de 2 abonamente au doar resurse naționale. Cei care aleg abonamente de minim 7 euro cu smartphone-uri incluse vor beneficia de apeluri naționale nelimitate și pot alege gratuit o opțiune suplimentară. 

Informații extra despre noile abonamente se pot găsi aici!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×