PayPal lansează o funcție interesantă prin care banii vor fi transferați instant în contul de la bancă; iată detalii

2.336 ori
<b>PayPal lansează o funcție interesantă prin care banii vor fi transferați instant în contul de la bancă; iată detalii</b>O funcție foarte interesantă este implementată astăzi de către PayPal și anume cea prin care vom putea transfera banii instant din platforma online către contul nostru din bancă. Până acum acest proces dura până la câteva zile și avem de așteptat

Dacă ați folosit vreodată serviciile PayPal atunci știți și faptul că transferul de bani din această platformă în contul de la bancă durează câteva zile pentru a fi procesat. De acum înainte veți scăpa de această așteptare pentru că PayPal tocmai ce a introdus oficial o funcție prin care transferul de bani va fi realizat instant direct în contul vostru de la bancă pentru o taxă de doar 0.25 dolari pentru fiecare tranzacție.

Aflăm că acest feature va fi oferit treptat către utilizatorii în următoarele câteva luni și că trebuie să aveți un card de debit Mastercard sau Visa pentru a utiliza serviciul. Odată aleasă metoda de transfer a banilor pe card din contul de PayPal, ar trebui să dureze de la câteva minute până la 30 minute ca suma să apară la bancă.

Cu această ocazie mai descoperim și faptul că PayPal înregistrează transferuri în valoare de peste 7 milioane de dolari la fiecare 60 minute. De asemenea, suntem informați că modalitatea de transfer cu timp normal de așteptare (2-3 zile) va fi în continuare disponibilă pentru utilizatori. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×