Samsung Galaxy S8 Active scapă într-o galerie generoasă de fotografii handset; Pare să vină cu ecran cu colţuri curbate

4.428 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Active scapă într-o galerie generoasă de fotografii handset; Pare să vină cu ecran cu colţuri curbate</b>

Samsung Galaxy S8 Active se apropie de debut, ştiam asta de cel puţin o lună, văzându-l certificat de FCC şi scăpând de câteva ori pe web. Varianta robustă a flagship-ului Samsung pe anul curent a fost deja fotografiată, dar azi avem pentru voi o galerie generoasă de fotografii handset.

Ştim că AT&T are exclusivitatea pentru acest terminal cu certificare militară şi rezistenţă la sare, praf, umiditate, dar şi şocuri şi radiaţie solară. Evident rezistă şi la apă şi vibraţii puternice. În ce priveşte designul, părem să primim un ecran cu colţuri curbate, doar că acum are muchiile mai groase, ca şi acum ar avea o carcasă bumper aplicată pentru protecţie.

A se remarca şi colţurile curbate ale ecranului şi spatele ranforsat, cu siguranţă mai puţin sexy decât al lui S8. Văd că butonul Bixby a rămas la posturi, pe partea stângă şi probabil că va fi şi funcţional de această dată, de vreme ce Bixby a debutat în varianta full în ultimele zile. Printre dotările lui Galaxy S8 Active ar trebui să se numere o baterie de peste 3000 mAh, procesor Snapdragon 835 şi 4 GB RAM, plus cameră de 12 MP cu captura video 4K.

Android Nougat 7.1.1 cu Samsung Experience se află de asemenea printre dotări.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×