Evenimentul Keynote din cadrul Google I/O 2018 va fi transmis live în această seară de la ora 20:00 (ora României)

Autor:  | Publicat în:  Google 828 ori
<b>Evenimentul Keynote din cadrul Google I/O 2018 va fi transmis live în această seară de la ora 20:00 (ora României)</b>În această seară de la ora 20:00 are loc și evenimentul KeyNote ce marchează startul conferinței Google I/O 2018, show care ne va aduce informații la cald despre principalele noutăți marca Google. Aflați că evenimentul va fi transmis live

Această zi de 8 mai marchează și startul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2018, show ce va începe printr-un eveniment de tip keynote unde vor fi prezentate noutățile din prim-plan pe care marele G le aduce în zona software și hardware. În vreme ce așteptările v-au fost listate într-un editorial de către colegul meu Radu chiar ieri, astăzi aflați cum puteți urmări keynote-ul și la ce oră începe spectacolul.

Ei bine, live-ul va fi realizat chiar pe YouTube și îl puteți urmări începând cu ora 20:00 (ora României) direct de aici prin intermediul clipului de mai jos. Așteptați-vă la noutăți legate de Android P, la potențiala lansarea a unor noi boxe inteligente de această dată cu display tactil integrat, dar și la schimbări pentru Google Assistant.

Pe ordinea zilei se vor mai afla și noutăți din segmentul AR/VR și după cum aflam în această dimineață, se va discuta și despre platforma software Android Things 1.0 destinată produselor Internet of Things. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×