Evenimentul Keynote din cadrul Google I/O 2018 va fi transmis live în această seară de la ora 20:00 (ora României)

1.046 ori
<b>Evenimentul Keynote din cadrul Google I/O 2018 va fi transmis live în această seară de la ora 20:00 (ora României)</b>În această seară de la ora 20:00 are loc și evenimentul KeyNote ce marchează startul conferinței Google I/O 2018, show care ne va aduce informații la cald despre principalele noutăți marca Google. Aflați că evenimentul va fi transmis live

Această zi de 8 mai marchează și startul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2018, show ce va începe printr-un eveniment de tip keynote unde vor fi prezentate noutățile din prim-plan pe care marele G le aduce în zona software și hardware. În vreme ce așteptările v-au fost listate într-un editorial de către colegul meu Radu chiar ieri, astăzi aflați cum puteți urmări keynote-ul și la ce oră începe spectacolul.

Ei bine, live-ul va fi realizat chiar pe YouTube și îl puteți urmări începând cu ora 20:00 (ora României) direct de aici prin intermediul clipului de mai jos. Așteptați-vă la noutăți legate de Android P, la potențiala lansarea a unor noi boxe inteligente de această dată cu display tactil integrat, dar și la schimbări pentru Google Assistant.

Pe ordinea zilei se vor mai afla și noutăți din segmentul AR/VR și după cum aflam în această dimineață, se va discuta și despre platforma software Android Things 1.0 destinată produselor Internet of Things. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×