Nokia X (2018) reapare în imagini promoţionale, cu tot cu breton, înainte de lansarea de pe 16 mai

1.866 ori
<b>Nokia X (2018) reapare în imagini promoţionale, cu tot cu breton, înainte de lansarea de pe 16 mai</b>Pe lângă lansarea lui OnePlus 6 programată pentru data de 16 a lunii va mai exista un eveniment, cel de lansare a modelului Nokia X (2018). Acest terminal ne-a fost dezvăluit în fotografii reale cu aproximativ două săptămâni în urmă iar acum

Fie că îl numim Nokia X (2018) sau Nokia X6 (2018), e cert faptul că HMD Global ne pregăteşte un terminal nou, cu breton la pachet. Acel handset a primit deja hands on-uri în China şi a fost expus în cadrul unui eveniment local, iar acum apare în noi materiale promoţionale, pe care le vedeţi în acest articol.

Nokia X 2018

Ştim că telefonul are un decupaj în ecran, acel "breton" deja faimos şi se confirmă asta şi în noile imagini. Ceea ce vedeţi aici sunt postere promoţionale ce apar în cadrul unui concurs organizat de retailerul chinez Suning. Ei au propus un concurs foto, iar cele mai bune 10 fotografii sunt premiate cu câte un Nokia X6. Primele 3 locuri primesc şi ceva bănuţi extra pe lângă telefon. Câștigătorii sunt anunțați pe 20 mai.

Nokia X va costa în jur de 210 euro şi ar trebui să fie un model intermediar între Nokia 6 (2018) şi Nokia 7 Plus cumva. Telefonul vine cu un ecran de 5.8 inci, cu aspect 19:9, procesor Snapdragon 636, 6 GB RAM şi un scanner de amprente în spate. Apropo, spatele e acoperit cu sticlă. Se pare că va exista şi o versiune a acestui device cu procesor MediaTek Helio P60 şi 4 GB RAM.

Aşteptăm să vedem dacă se confirmă incredibilul preţ de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×